cover

 


NOVOSTI

 

Otvaranje sezone cegera

 

Otvaramo novu sezonu cegera! Tim povodom u subotu 18. 3. u 9 h objaviću album sa novim cegerima, koje možete rezervisati porukom u inbox. PROMO CENA 450 din. ( cena važi samo 18. i 19. marta ). *Jedna osoba može kupiti najviše 3 cegera. Po dogovoru moguće je lično preuzimanje u NS/BG ili šaljem kao vrednosno pismo na vašu adresu. Rok za slanje: do 7 dana. Cegeri su rađeni od visokokvalitetnih materijala, veličine 34x42 cm. Mogu se prati u mašini na 30 stepeni. Neki modeli su rađeni u malim serijama, pa požurite i rezervišite svoj omiljeni ceger na vreme.

 

 

 

<promo

Priprema nove sezone cegera

 

Kao i svake godine do sada, početak godine je rezervisan za pripremu cegera. Pažljivo se biraju boje kepera, a i sami printovi.

 

 

boje

 

I ove godine možete slati svoje predloge printova. Najbolji print će biti štampan i dobijate svoj primerak free.

 

 

ceger

2016.---->2017.

 

2016. godina bila je veoma uspešna, a nadam se da će 2017. biti još uspešnija. Hvala svima na podršci, meni to puno znači, i trudim se da vašu vernost nagradim sa kvalitetom i novitetima. U 2017. biće par noviteta. Patite me ili na fb stranici ili na instagramu.

ROĐENDAN

 

Danas moja stranica slavi 6. rođendan. Tim povodom organizujem Rođendansko darivanje. Ukoliko želite poklon trk na stranicu.

rodjendan

 

Nešto novo i drugačije, a pre svega praktično- futrolica za odlaganje slušalica

 

Znam da svi muku mučite sa zapetljanim slušalicama, pogotovo ako su duže stajale u torbi ili džepu. Sada je tome došao kraj- smotate ih, ubacite u sredinu futrolice, zatvorite i to je to, sledeći put kad vam trebaju samo otvorite futrolicu i izvadite ih, nema višeminutnog raspetljavanja. Futrolica ima i karabinjer pa se može zakačiti na pantalone ili u torbu.

fut sluske

 

AKCIJA! samo danas 25. 10. tokom Mode za poneti

 

moda

 

Samo danas u toku Mode za poneti uz svaku kupljenu torbu na poklon dobijate neseser. Potražite me u KC Grad ( Braće Krsmanović 4, BG ), od 17 do 22 h.

 

Pošalji svoj predlog

 

predlog

 

Kako nam dolazi hladnije vreme tako svoje stvari selimo iz cegera u torbe. Sad je pravo vreme da kreirate idealnu torbu. Ja volim i vas da uključim u sam proces, pa pre nego što budem štampala nove printove za torbe pozivam i vas da se uključite. Na e-mail: dubilja@gmail.com ili na stranici pošaljite mi sliku/tekst koji bi želeli da imate na torbi. Bitno je samo da slika bude u vidu crno- belog crteža/draw line. Vlasnica predloga koji mi se najviše svidi i koji odlučim da štampam dobiće od mene torbu sa tim printom na poklon.

 

Letnja akcija

 

akcija leto

 

Limited edition

 

limited

 

Novi proizvodi

 

Kako se sezona zahuktava tako nastaju novi proizvodi. Ovog put čak 3 - neseser, ceger sa cibzarom i ranac.

 

neseseri

 

 

mix3

 

 

A sve to možete kombinovati po promo cenama. ceger+neseser, ceger sa cibzarom+neseser, ranac+neseser.

c+n

 

Nešto novo i drugačije

 

Ove sezone nešto novo i drugačije- cegeri sa autorskim crtežima umetnice Marine Popsavin. Uskoro predstavljamo naš zajednički rad. A do tad samo malo da vam zagolicamo maštu.

 

mp

 

Akcija povodom 8. marta

akcija

 

Ovde možete pogledati odmah dostupne torbe.

 

CEGERI 2015.

U pripremi je nova sezona cegera. Promociju očekujte 15. marta.

cegeri

 

LOYALTY CARD

U 2015. Biljina HOBBY svaštaonica priprema poklone i popuste za svoje verne mušterije.

Uz svaku prvu kupovinu dobićete karticu Loyalty card 2015 sa poljima predviđenim za nalepnice. Prilikom svake sledeće kupovine dobićete nalepnicu.

Potrebno je da skupite određeni broj nalepnica ( kupovina ) da bi ste dobili poklon ili popust na sledeću kupovinu.

Popusti i pokloni će se deliti na 3, 5, 7, 9, 10 kupovina. Ako recimo skupite 3 nalepnice, ali ne želite poklon ili popust, možete skupiljati dalje nalepnice i time osvojiti malo vredniji poklon ili veći popust. Najviše što možete skupiti je 10 nalepnica i popust od čak 50 %. Popust ili poklon sa kartice može se iskoristiti samo jednom. Karticu mi vraćate kada iskoristite pogodnost sa nje. Priikom sledeće kupovine dobijate novu karticu.

3 nalepnice= futrola za mobilni telefon ili 10 %

5 nalepnica= jastučnica ili 20 %

7 nalepnica= ceger ili 30 %

9 nalepnica= novčanik ili 40 %

10 nalepnica= majica ili 50 %

Popust sa kartice se ne zbraja sa trenutno aktuelnim popustom.

 

LC2015

 

ROĐENDAN

11. januara 2015. moja stranica proslavila je 5 godina postojanja na facebooku. Tim povodom organizovala sam rođendansko darivanje i podelila 5 poklona.

rodjendan